Over ons

Lange termijn relaties met onze klanten zijn de hoeksteen van ons bedrijf. Deze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en inzicht in de noden van elke klant.

 

Wij streven naar een optimale bescherming en groei van uw vermogen in alle marktomstandigheden en dit door een rol op te nemen als:

  • Een adviseur die een globale kijk op uw financiële situatie heeft

  • Een financieel vertrouwenspersoon

  • Een coördinator van uw vermogen

Capital Strategy staat voor de volgende 5 waarden, die tevens de rode draad vormen in haar activiteiten:

  1. PASSIE // Deze eigenschap is cruciaal om in de huidige, complexe financiële wereld de mogelijkheden te vinden die het best beantwoorden aan de behoeften en wensen van ons cliënteel.

  2. ONAFHANKELIJKHEID // Wij werken volledig onafhankelijk van banken en andere financiële instellingen. Dit laat ons toe om in het exclusieve belang van ons cliënteel op een objectieve en onpartijdige manier advies en ondersteuning te bieden.

  3. VEILIGHEID // Wij werken enkel samen met betrouwbare financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen die tevens onder toezicht van officiële instanties staan, zoals de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (F.S.M.A.).

  4. KWALITEIT // Door onze jarenlange ervaring en know how, als dankzij ons uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland, kunnen we op een objectieve wijze de meest geschikte financiële oplossingen aanbieden.

  5. FLEXIBILITEIT // De financiële wereld vereist soepele en flexibele oplossingen die zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende (markt)omstandigheden. Wij kunnen u deze oplossingen aanbieden, steeds in functie van uw persoonlijke situatie.