VERMOGENSARCHITECTEN

Capital Strategy is een door de FSMA erkende en onafhankelijke verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in beleggingsverzekeringen.

Sinds haar oprichting in 2002 als spin-off van Fiduciaire Spaenjaers, heeft Capital Strategy als pionier in open architectuur een sterke band met de ondernemerswereld opgebouwd en is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een sterke, gewaardeerde Belgische speler inzake beleggingsverzekeringen.

 

Contact

Pascal Spaenjaers
Oprichter

Pascal is de oprichter en de bezieler van Capital Strategy. In 2002 nam hij het initiatief om dit onafhankelijk kantoor op te starten. De internet bubble en de desastreuze resultaten die de grootbanken aan hun beleggingsclienteel voorhielden gaven de doorslag. Nadat hij meer dan 30 jaar ervaring had opgebouwd als fiscaal jurist aan het hoofd van een gerennomeerd Antwerps accountantskantoor, leek dit initiatief een logisch gevolg. Zijn doorgedreven passie voor onafhankelijk en professioneel advies, die steeds de kern vormde doorheen zijn carrière, lag hierbij ontegensprekelijk aan de basis.

Pierre Durand
Venoot

Pierre Durand studeerde in 2006 af aan de Solvay Business School en begon zijn carrière in Consulting bij Deloitte Luxemburg. Vervolgens wendde hij zich tot de financiële markten waar hij binnen verschillende financiële instellingen verantwoordelijk was voor de commerciele relaties; namelijk vier jaar in Zwitserland en vijf jaar bij TP Icap in de Londonse City. Eind 2016 verhuisde hij terug naar Brussel om zich te specialiseren in successieplanning. Na het ontmoeten van Pascal Spaenjaers, besloot Pierre, overtuigd door de vele synergien en aanvullende expertises, zich aan te sluiten als venoot bij Capital Strategy.

Hagedoornlaan 16

2610  Antwerpen

 Belgium

BE 0478 639 669
FSMA 060173A

info@capital-strategy.be

Tel Pascal: +32 475 73 14 61

Tel Pierre: +32 493 40 60 50

Success! Message received.